fbpx

Prior Design viser deres BMW M6 Coupé

Prior Design tilbyder nyt udseende til BMW M6 Coupé

Prior Design viser deres BMW M6 Coupé, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvis du vil have en ekstra bred BMW M6, så er det måske hos Prior Design du skal kigge ud. De har nemlig bygget et widebody kit til BMW M6 Coupé modellen. Sættet kalder de for PD6XX, og det indkluderer en ny forkofanger, kulfiber front underlæbe og kulfiber vinger på fronten.

 

Derudover får den en ny forklap med indsugninger, andre sideskørter samt luftindtag i taget samt bredere sporvidde for at fitte de bredere skærme. På bagenden kommer den med en større hækspoiler og en ny bagkofanger med diffuser.

 

På interiørdelen er det begrænset med ændringer. Men der er dog kommet noget ny beklædning samt Prior Design mærker.

 

Der er ikke nogle informationer om motor tuning. Men standard leverer en BMW M6 Coupe hele 560 hestekræfter og 680 Nm, på den store 4,4-liters V8 motor. Coupéen går til 100 km/t på 4,2 sekunder, og stopper ikke før 250 km/t eller 305 km/t, hvis man har tilkøbt ‘M Drivers Package’.

 

 

[nggallery id=542]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.