fbpx

Porsche Pajun som rival til 5-Serie og E-Klasse?

Porsche “Pajun” som rival til 5-Serie og E-Klasse?

Porsche Pajun som rival til 5-Serie og E-Klasse?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Matthias Muller, direktør hos Porsche, har for engelske medier i dag udtalt, at han satser på at kunne komme med i konkurrencen, der er mellem Audi A6, BMW 5-Serie, Mercedes-Benz E-Klasse samt Maseratis nye Ghibli. Hos Porsche er det altså segmentet lige under Panameraen, men vi tvivler.

 

Projekt taget frem fra gemmerne

I 2011 arbejdede Porsche allerede på en ny model under Panameran, som blev opkaldt “Pajun”, hvilket står for “Panamera Junior”. De ville i konkurrence med de andre dominerende tyskere, der på nuværende tidspunkt sidder på markedet for de store firmabiler, dog til overkommelige priser. Det er blandt andet A6-modellen hos Audi, 5-Serien hos BMW samt E-Klassen hos Mercedes-Benz, og som noget nyt har vi også Maserati Ghibli med ude på et sidespor i samme segment. Der skal ikke hærske sig nogen tvivl om, at der ville være mange interesserede købere, men vil der være nok?

 

Porsche har brugt mange penge og ressourcer på deres seneste skabning, Macan, som er lillebror til den store 4×4, Cayenne. Af netop den grund udtaler Muller til pressen, at det er en enormt stor beslutning, der skal tages. Både på grund af det økonomiske, men samtidig fordi de på nuværende tidspunkt har mere end travlt med at få promoveret og produceret Macan-modellen, som er deres ‘sats’ i disse tider. Idéerne til den mindre Panamera ligger dog stadig i tankerne, og mon ikke den bliver til noget en skønne dag.

 

Hvis den bliver til noget, kommer den formentlig til at benytte sig af VAG-gruppens næste generation MSB-platform, som ligeledes vil blive brugt i den næste Panamera. Her snakker vi formentlig baghjulstræk og/eller firehjulstræk. Forvent dog ikke en Porsche Pajun før 2016.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.