fbpx

Porsche: Nu skal der leges!

Der er med garanti rigtig mange mænd rundt omkring i verden, der ligger og tøffer rundt i en ældre sag og har gjort det længe, så på et eller andet tidspunkt trænger pågældende selvfølgelig til noget nyt legetøj. Det kunne måske godt lyde lidt småeksotisk… og det var bestemt også meningen, for Porsche har nemlig lukket op for en masse forskellige kurser i Leipzig i Tyskland.

Det drejer sig blandt andet om følgende tre kurser: Porsche Leipzig Start, Porsche Leipzig Co-Pilot og Porsche Leipzig Pilot, som der kan læses mere om i nedenstående stykke tekst.

Porsche Leipzig Start – sådan startes turen
Landet ligger nemlig således, at man kan booke en rundvisning på deres fabrik, hvor bilerne produceres, men inden da skal man selvfølgelig have noget at spise. Og det er kort sagt netop dét, det første punkt lukker op for.

Mulighederne varierer lige fra en brunch til en fireretters menu kaldet “Carrera Dinner”, så maven er godt fyldt op, når man senere skal rundt og se fabrikken og muligvis køre en af de meget populære modeller fra Porsche. Priserne varierer lige fra 35 euro (260 DKK) per person til 65 euro (485 DKK) per person.

Porsche Leipzig Co-Pilot – få en ORDENTLIG tur
Porsches Co-Pilot-punkt betyder, så fint som navnet indikerer, at man her har mulighed for at være co-pilot i en bil fra Porsche. På dansk betyder det kort sagt, at man sidder som passager i bilen, imens man har en erfaren instruktør som chauffør, som så laver en masse fede ting på netop dén bane, man lander på.

Her har man mulighed for at være med på banen i enten en Porsche Cayenne Turbo, Porsche Panamera, Porsche 911 eller en Porsche 911 GT3 cup, hvor priserne varierer lige fra 98 euro (730 DKK) til 210 euro (1566 DKK). Ønsker man derimod at komme på en offroad-tur, så kan man ligeledes vælge at få sådan en tur i en Porsche Cayenne for godt og vel 1000 danske kroner, 135 euro.

Porsche Leipzig Pilot – SÅ er man herren over dem alle 
Nej, det er da på ingen måde nok at skulle sidde som passager – sig mig, hvad tænker man lige på? Man skal da selvfølgelig selv være chauffør, for ellers er der på ingen måde noget eksotisk over at køre sådan en bil, og takket være Porsche kan det også lade sig gøre.

Man kan nemlig vælge at køre i enten en Porsche Boxster, en Porsche Cayman, en 911’er, en Porsche Cayenne eller en Panamera i omkring tre timer for blot 2000 danske kroner, 270 euro. Kan man ikke bestemme sig for, hvilken Porsche, man vil prøve, kan man også vælge mix-muligheden, som koster 3100 danske kroner, 420 euro.

Her vil man få mulighed for at prøve alle de nævnte modeller ovenover. Er man mere til offroad, kan man for omkring 2000 danske kroner, 270 euro, også komme afsted på et offroad-kursus i enten en Porsche Cayenne eller en Cayenne S.

Alt efter hvad man har lyst til, er det bestemt et par tusind kroner værd, men man skal dog huske at beregne turen fra Danmark til Leipzig med.

Alle de mange forskellige muligheder kan findes på Porsche Leipzigs hjemmeside, som findes ved at klikke her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.