fbpx

Ny Porsche Cayman S ‘Agate Grey’ med gule detaljer

Ny Porsche Cayman S ‘Agate Grey’ med gule detaljer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Porsche har netop præsenteret den nye Cayman S i deres “Exclusive”-program, der ofte kendetegner lettere fabriksmodificerede varianter af de populære modeller.

“Agate Grey” Cayman med gule detaljer
Rent faktisk er navnet på ovenstående model “Agate Grey Cayman S”, og det kommer selvfølgelig af dens ydre. Porschen er nemlig bedækket af en matgrå farve, der står super godt til de sorte alufælge samt de mange gule detaljer, som vi blandt andet finder på bremsekalibrene. Mørke for- og baglygter er også en del af den nye Agate Grey-variant.

Også indvendig går den sorte og gule farve igen, eftersom interiøret er præget af en sort læderkabine med sportssæder, alt imens dele som dørpanelerne og gearknoppen er lavet af carbonfiber. Tilmed går den gule farve igen på blandt andet selerne, instrumentbordet samt det smarte lille analoge ur placeret i midten af bilen.

På performancedelen kan vi nævne en 20 mm lavere affjedring samt et sportsudstødningssystem, men det giver ikke yderligere effekt fra den 6-cylindrede 3,4-liters benziner med 325 hestekræfter. Derfor render den såvel som standard-varianten 0-100 km/t på bare 4,7 sekunder, før den når en tophastighed på 283 km/t.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.