fbpx

Peugeot offentliggør ny 308 GT forud for officiel debut

Peugeot offentliggør ny 308 GT forud for officiel debut, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Peugeot har netop præsenteret os for deres nye mere sporty versioner af 308-modellen kaldet 308 GT, der får officiel debut på Paris Motor Show til oktober.

GT-variant til entusiastiske kørere
Den nye GT-variant af 308’eren kan fås i henholdsvis stationcar- og hatchback-udgaven, og den byder blandt andet på ny styling, mere performance-orienterede motorer samt ændringer i chassiset heriblandt lavere og mere fast affjedring. Ifølge Peugeot selv forlyder det sig derfor, at den er exceptionel perfekt på vejen og nok mere til de entusiastiske kørere.

Stylingmæssigt har den nye 308 GT først og fremmest fået rykket Peugeot-logoet ned i frontgrillen frem for på motorhjelmen, som ser super godt ud med de to LED-lygter på begge sider, der hver består af 62 LEDs. Tilmed kører den på et sæt 18”-alufælge kaldet “Diamant” på Michelin Pilot Sport 3-dæk. Rykker man om bagpå, får man straks øje på den sorte diffuser samt de to udstødningsrør, der gør 308 GT lige dét mere sporty.

Selvfølgelig er der også placeret GT-logoer både på bagklappen og under sidespejlene, så man ikke er i tvivl om, at man befinder sig i den mere sporty version af 308.

Indvendigt er loftbeklædningen udført i antracit, alt imens syningerne i hele kabinen er udført i en rød farve, der selvfølgelig refererer til det røde GT-logo udvendig. Pedalerne er beklædt med aluminium, der sammen med noget klart stål i dørsiderne giver lige dét ekstra til kabinen. Hvad der ligeledes kendetegner 308-modellen såvel som den nye GT-variant er rattet, der er utroligt kompakt, hvilket har vist sig at være vejen frem for Peugeot.

Den nye Peugeot 308 GT kan fås i to forskellige motorvarianter, alt efter om man er til diesel eller benzin. Benzineren er en 205 hestes firecylindret 1,6-liters med “Stop & start”-system og en 6-trins manuel gearkasse, alt imens vi på dieselsiden finder en 180 hestes firecylindret 2,0-liters med en EAT6 6-trins automatgearkasse.

Peugeot 308 GT offentliggøres officielt på Paris Motor Show i næste måned og kan bestilles allerede i november, hvor ligeledes de fulde specifikationer og priserne offentliggøres – forud for de første leveringer i januar 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.