Over 900 heste i Brabus C63 AMG

Mangler du ekstra ydelse i din Brabus Bullit Mercedes-Benz C63 AMG? Så er det heldigt, at den kan opgraderes yderligere!

GAD-Motors C63 AMG

De personer med rigtig mange overskydende penge, som ønsker ekstra ydelse i deres Brabus Bullit ombyggede Mercedes-Benz C63 AMG, kan nu få gavn af GAD-Motors. For hvis 720 hestekræfter fra den store V12 bi-turbo motor, der stammer fra S-klassen, ikke er nok kan der nu tilbydes 907 hestekræfter, på samme kværn!

 

Som om det ikke er nok, så er momentet ligeledes hævet til hele 1413 Nm. Standard rammer en Brabus Bullit 100 km/t på blot 3,9 sekunder. Det er hurtigere end en Lamborghini Aventador. Og den stopper ikke før topfarten sættes ind, ved 360 km/t.

 

Takket være opgraderingerne på turboerne, intercoolerne, gearkassen og en masse andre ting, er denne C63 AMG nu den hurtigste Mercedes-Benz som Autobild Magazine nogensinde har testet. Den går fra 0-300 km/t på blot 23,5 sekunder. Tidligste rekord før denne, var sat i en CLS63 AMG fra GAD-Motors, i en tid på 23.7 sekunder til 300 km/t, med en opgradering som gav CLS over 790 hestekræfter!

 

Om denne bil er en “one-off” eller om den rent faktisk kommer i produktion fra GAD-Motors, har de ikke udtalt sig om endnu. Ligeledes, er priserne ukendt.

 

[nggallery id=534]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!