fbpx

Otte Corvetter beskadiget på grund af jordfaldshul

Jordfaldshul beskadiger otte Corvetter

 

[youtube]hypidVK9Ge8[/youtube]

 

Tidlig onsdag morgen blev ejerne af “National Corvette Museum”, som ligger i Bowling Green-distriktet i Kentucky, vækket og informeret om, at alarmen på museet var gået. Ikke nok med at den var gået, var der også sket store skader i den såkaldte ‘Skydome’-afdeling, hvor op til flere Corvette-modeller var udstillet.

 

Hul i jorden skadede otte Corvetter

Hvad ingen af de ansatte på forhånd vidste var, at der i et areal af 12×12 meter var et såkaldt jordfaldshul under jorden og dermed under udstillingslokalet, hvor flere biler var placeret. Dette hul sammenstyrtede af mærkværdige årsager og fik dermed alarmen til at gå, i og med hele otte specielle Corvette-modeller blev fuldkommen enten ødelagt eller beskadiget. Det drejer sig om følgende biler:

 

– 1962 Black Corvette

– 1984 PPG Pace Car

– 1992 White 1 Millionth Corvette

– 1993 Ruby Red 40th Anniversary Corvette

– 1993 ZR-1 Spyder

– 2001 Mallett Hammer Z06 Corvette

LÆS OGSÅ:
Top Gear sæson 26 er på trapperne

– 2009 White 1.5 Millionth Corvette

– 2009 ZR1 “Blue Devil”

 

Foruden de to sidstnævnte modeller, som var ejet af General Motors, var resten privatejet af museet. Der snakkes altså om skader for mange penge, i og med det netop var så specielle og uerstattelige modeller.

 

På nuværende tidspunkt forsøger de at få repareret det hele, således de er klar til at afholde deres 20 års jubilæum til august i år.

 

16408064311956582041

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.