fbpx

Otte Corvetter beskadiget på grund af jordfaldshul

Jordfaldshul beskadiger otte Corvetter

 

[youtube]hypidVK9Ge8[/youtube]

 

Tidlig onsdag morgen blev ejerne af “National Corvette Museum”, som ligger i Bowling Green-distriktet i Kentucky, vækket og informeret om, at alarmen på museet var gået. Ikke nok med at den var gået, var der også sket store skader i den såkaldte ‘Skydome’-afdeling, hvor op til flere Corvette-modeller var udstillet.

 

Hul i jorden skadede otte Corvetter

Hvad ingen af de ansatte på forhånd vidste var, at der i et areal af 12×12 meter var et såkaldt jordfaldshul under jorden og dermed under udstillingslokalet, hvor flere biler var placeret. Dette hul sammenstyrtede af mærkværdige årsager og fik dermed alarmen til at gå, i og med hele otte specielle Corvette-modeller blev fuldkommen enten ødelagt eller beskadiget. Det drejer sig om følgende biler:

 

– 1962 Black Corvette

– 1984 PPG Pace Car

– 1992 White 1 Millionth Corvette

– 1993 Ruby Red 40th Anniversary Corvette

– 1993 ZR-1 Spyder

– 2001 Mallett Hammer Z06 Corvette

– 2009 White 1.5 Millionth Corvette

– 2009 ZR1 “Blue Devil”

 

Foruden de to sidstnævnte modeller, som var ejet af General Motors, var resten privatejet af museet. Der snakkes altså om skader for mange penge, i og med det netop var så specielle og uerstattelige modeller.

 

På nuværende tidspunkt forsøger de at få repareret det hele, således de er klar til at afholde deres 20 års jubilæum til august i år.

 

Otte Corvetter beskadiget på grund af jordfaldshul, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.