fbpx

Og Årets Bil i Danmark 2014 er….

Årets bil anno 2014 er….

Skoda

Foto: Mads Ovesen

 

En række danske motorjournalister har de seneste dage været samlet ved Jyllandsringen samt MCH Herning Messecenter for at teste og selvfølgelig kåre Årets Bil i Danmark 2014, og beslutningen om hvilken bil, der bliver Årets Bil, er netop taget.

 

Skoda var favorit

Feltet eller de nominerede biler til Årets Bil 2014 bestod af fem vidt forskellige mærker og modeller og lød således: Peugeot 308, Mazda 3, Citroën C4 Picasso, VW Golf 7 samt Skoda Octavia, og sidstnævnte var altså den bil, der imponerede dommerne mest. Både når det kommer til køreegenskaber, udstyr og prisen. Den scorede nemlig hele 144 point, og deres pointsystem er bygget op således, at hver motorjournalist, der deltog, havde 25 point at gøre godt med, som skulle fordeles ud på de fem forskellige biler.

 

På andenpladsen kom Mazda 3 med 130 point efterfulgt af Peugeot 308, Citroën C4 Picasso og VW Golf 7 med henholdsvis 129, 100 og 97 point, hvorfor man altså godt kan kalde Skodaen for ‘en sikker vinder’. Prisen på 199.000 kr for mindste model Octavia er heller ikke til at tage fejl af, hvilket er det prisleje, alle bilerne ligger i. Prisen på Octaviaen gælder for en 1.2 TSI benzinmotor med 86 hestekræfter.

LÆS OGSÅ:
Ferrari GTC4Lusso afløser FF

 

[nggallery id=605]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.