fbpx

Officielt: Ny 2014 Audi RS Q3 udgivet

Audi har udgivet oplysningerne, om den kommende 2014 Audi RS Q3, som får debut på dette års Geneve Motor Show.

RS udgaven af Q3 får en mere aggressiv forkofangere, et nyt sideskørt og et nyt bagskørt med diffuser – og kun ét afgangsrør. Her kunne man godt have forventet en udstødning i hver side. RS Q3 kommer med en 25 mm sænket undervogn, sportsbremser med sortlakerede ottehuls bremseklodser og 19- eller 20-tommer fælge.

Følg os på Facebook – Så er du altid opdateret

I kabinen kommer der læder/Alcantara sportssæder, et rat med flad bund samt aluminiums pedaler. Den vil også få MMI systemet med et specielt RS tema. Dertil kommer der aluminums- og kulfiber dele rundt om i kabinen. Du kan tilkøbe GPS navigation, WLAN hotspot funktion og et 14-højtalers Bose system.

LÆS OGSÅ: Carlsson CLS AMG får 700 hestekræfter!

Under hjelmen kommer en 2,5-liters femcylinderet benzin motor med 310 hestekræfter og 420 Nm. RS Q3 får en syv-trins S-tronic gearkasse og quattro firehjulstræk systemet, som sammen sender bilen til 100 km/t på 5,5 sekunder. Topfarten sættes elektronisk begrænset ind, ved 250 km/t. Trods disse tal, har den et forbrug på 11,5 km/l ved blandet kørsel.

LÆS OGSÅ:
DHB 2014: Babes

Audi RS Q3 kommer til salg til august, men de danske priser kendes endnu ikke.

[nggallery id=509]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.