2014 Hyundai I10 rammer nettet før debut

Forventes til IAA i Frankfurt

2014 Hyundai I10 rammer nettet før debut, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hyundai viser den helt nye I10 model, som får debut næste måned ved Frankfurt Motor Show.

 

Den nye generation af bybilen i10, adopterer et nyt design som matcher dens nye forøget størrelse. Sammenlignet med dens forgænger, har den nye model 80mm længere, 65mm bredere samt 50mm lavere, mens bagagerummet er blevet forøget med 10 procent til 252 liter.

Hyundai fortæller, at 2014 udgaven af Hyundai i10, har klassens bedste bagagerum samt benplads, takket være bilens forøget axelafstand på 5mm, ud af bilens 1890 mm.

 

Små motorer til lille bil

Der er ingen detaljer i øjeblikket omkring motor varianterne. Men det spås at Hyundai vil producere en tre-cylinderet motor, en 1,0-liters med fire cylindere samt en 1.25-liters benzin variant. I kabinen kan vi forvente klimaanlæg, opvarmet læderrat og fartpilot.

 

Produktionen af I10 vil starte allerede i næste måned, på Hyundai fabrikken Izmit i Tyrkiet. Danske priser kender vi ikke endnu.

 

[nggallery id=528]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!