fbpx

Ny Veyron-edition er sort, gul og lynende hurtig

Bugatti har netop offentliggjort en speciel version af deres Grand Sport Vitesse

Bugatti har netop offentliggjort en speciel version af deres Grand Sport Vitesse i Pebble Beach, Californien, som er baseret på deres Veyron.

Tilbage til sort og gul
Navnet er “Grand Sport Vitesse 1 of 1” og indikerer enkelt nok, at den kun er produceret i et enkelt eksemplar. Gennem hele bilen udvendigt såvel som indvendigt er den beklædt i sorte og gule farver, der stammer helt tilbage fra Bugatti Type 41 Royale, Type 55 og Type 44. Det er ligeledes en af disse modeller, der står ved siden af den nye “1 of 1” på ovenstående billede.

Den eneste mærkbare ændring udvendigt er grillen foran, hvor der nu står “PL”. Det indikerer initialerne for køberen af bilen, hvis navn dog er ukendt.

“1 of 1” gør brug af den normale motor med 1200 hestekræfter og 1500 Nm, der gør det muligt at sprinte fra 0-100 km/t på bare 2,6 sekunder, før den rammer en elektronisk-begrænset topfart på 375 km/t.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.