fbpx

Ny Rapide S fra Aston Martin

Når det gælder sportsbiler og andre former for luksuriøse biler, spotter man med det samme det før-britiske Aston Martin, som i dag ejes af amerikanske Ford Motor Company. Gennem de sidste mange år har Aston Martin også leveret mange populære modeller til den fiktive person James Bond, som har optrådt i de mere end velkendte James Bond-film. Aston Martin kendes primært for deres sportsmodeller, indtil de i 2010 viste deres model Rapide frem.

Rapiden er ved at være udgået, og det er tid til en ny i familien, da der tidligere i dag blev vist officielle billeder frem. Billederne viser en ny Aston Martin kaldet Rapide S, som er det nye skud på stammen for Rapiden. Designet er blevet mildt opdateret, den er blevet hurtigere og den er i følge Ulrich Bez, CEO hos Aston Martin, endnu smukkere end sin forgænger.
Debutterer på Geneva Motor Show i marts
Bilen fremdrives af selv samme motor som forgængeren, men modsat før yder den nu 558 hestekræfter, hvilket er hele 81 mere end forgængeren. Træk er der også nok af, da motoren nu byder på 620 Nm modsat de 600, som forgængeren havde. Disse mindre opgraderinger gør, at den nye Rapide S nu kan klare 0-100 km/t på 4,9 sekunder, hvilket er hele 0,3 sekunder bedre end før. Samtidig bringes topfarten fra 302 km/t op på 305 km/t.
Designmæssigt får man hurtigt øje på den opdaterede frontgrill. Den bestod på den gamle, normale Rapide af to dele, som på den nye Rapide S er blevet samlet, så frontgrillen nu består af én del, som ligeledes er blevet bredere og større. Derudover har den også fået en ny lille spoiler på bagklappen, som er en væsentligt mindre udgave end den, man finder på blandt andet diverse Porscher.
Som tilkøb findes der en carbon eksteriør-pakke, som består af en carbon front-splitter, fyld ved baglygterne, diffuser til bagpartiet og klapper til sidespejlene. Denne pakke harmonerer meget godt med interiøret, som består af sort læder men med mulighed for at køre det i “sort-rød”-stilen i Duotone-læder. Plads er der også nok af, hvis man ikke har brug for de to bagsæder, for med dem foldet ned rummer den nemlig hele 900 liter.

Den nye Aston Martin Rapide S debutterer på Geneva Motor Show i marts, men forudbestillingerne på bilen finder allerede sted fra næste måned. Den præcise pris forventes at ligge i niveau med nyprisen på den gamle, normale Rapide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.