fbpx

Ny Porsche Macan skal sikre 1000 personer arbejdsplads

Ny Porsche Macan skal sikre 1000 personer arbejdsplads, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Så sent som i sidste uge blev det hos Porsche officielt gjort, at de står og mangler lige godt 1000 produktionsmedarbejdere på deres fabrikker i henholdsvis Stuttgart og Leipzig. Det er på grundlaget af den nye baby Cayenne, Macan, som er sat til at komme ud og rulle på vejene i starten af 2014.

 

Baby Cayenne giver arbejdspladser 
Talentfulde mennesker med professionelle kvalifikationer og helt specielle evner er, hvad Porsche den dag i dag søger. En håndfuld på 1000 produktionsmedarbejdere til permanent arbejde hos producenten er det, det hele går ud på, for nu går der ikke længe, før den nye Porsche Macan er sat til at skulle sælges.

 

“We have a new addition to our model family – now we’re looking for qualified and highly motivated people in production for the realisation of our ambitious goals. We want employees with petrol in their blood,” lyder det fra Dr. Oliver Blume, medlem af den administrative produktion hos Porsche AG, som ligeledes har bekræftet, at de første 16.500 ansøgninger er indsendt og landet.

 

“New plant, new vehicle – and a new team, to boot. Alongside the completion of the building, our greatest task will be integrating our new colleagues into the existing plant team and qualifying them for their work at Porsche.” slutter han af og forklarer, at den nye Porsche Macan vil blive et enormt hit. Det tydeliggøres blandt andet i det, at produktionen på nuværende tidspunkt rummer 1.150 folk. Produktionen bliver altså næsten fordoblet – ene og alene på grundlag af den nye Macan.

 

Ydermere går rygterne på, at benzin-varianterne i den nye Macan forlyde således: en firecylinderet 2,0-liters turboladet mølle med 220 hestekræfter, en V6 3,6-liters med 295 hestekræfter samt muligvis en dobbelt-turboladet V6 3,0-liters, som genererer 370 hestekræfter for en mulig Macan Turbo. På diesel-fronten vil en 2,0-liters TDI med 190 hestekræfter samt V6 3,0-liters TDI med 250 hestekræfter muligvis blive aktuelt, og om der i fremtiden vil komme en hybrid-version, kan kun Guderne vide.

 

Den nye Macan er sat til at gå i produktion senere på året, og de første vil formentlig rulle ud på vejene i starten af 2014.

[nggallery id=572]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.