fbpx

Ny Mercedes-motor testes i form af camouflerede SLS AMG’ere

SLC, C190 eller AMG GT – kært barn, mange navne

Ny Mercedes-motor testes i form af camouflerede SLS AMG’ere, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Der har på det seneste kørt en del camouflerede Mercedes-Benz SLS AMG’ere rundt i Europa, hvilket har fået mange motorjournalister og -fotografer til at reagere og tænke, om de måske havde et facelift i ærmet, inden sidste eksemplar ruller af båndet engang i 2015. Nu tyder en ny rapport dog på, at de camouflerede biler var et tegn på noget andet – og nyt.

 

I konkurrence mod Porsche 911

Tidligere på året blev der taget billeder af en bil, der var meget lig den nuværende SLS AMG’ere, hvorfor man troede, det galt et facelift af den, men senere har det vist sig, at det drejer sig om en helt ny model kaldet SLC, C190 eller AMG GT. Tre forskellige muligheder, men hvad den ender op med at hedde, kan vi endnu ikke sige. Kært barn, mange navne.

 

Mercedes-Benz er sandsynligvis gået ind i kampen mod Porsches 911-model, som har fra Mercedes’ side har manglet i mange år. Det er her, at de camouflerede SLS AMG’ere kommer ind i billedet, for det viser sig, at de var sendt på gaden for at teste den nye motor til den nye SLC (C190 o. AMG GT), som formentlig bliver en twin-turbo 4.0-liters V8’er muligvis med omkring 500 hestekræfter. En Black Series-model kunne ligeledes være i overvejelserne.

 

Den vejer omkring 1500 kg, hvilket kontra Porsche 911 er stort set det samme. Mercedes-Benz har endnu ikke udtalt sig om den nye SLC, derfor de manglende detaljer, men den forventes at gå i produktion allerede næste år.

[nggallery id=603]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.