fbpx

Ny Maserati Ghibli har ramt internettet

Italienske Maserati har i dag vist deres nye model, Ghibli, frem på internettet og er deres første model i segmentet

 

Ny Maserati Ghibli har ramt internettet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Bilen kommer derfor blandt andet i konkurrence mod diverse Mercedes-Benz E-klasser, BMWs 5-serie samt Audis A6-serie.

En eksklusiv, italiensk 4-dørs sporty sedan
Den nye Maserati Ghibli byder på et mere sporty design end den seneste Quattroporte, som blev vist frem i starten af året og ser udadtil også ud til at være en lille smule mindre. Også indvendigt minder den om dens storebror, dog med mindre detaljer på på instrumentbordet, men informationerne læst ud fra billederne er begrænsede, og vi må vente til den officielle lancering på Shanghai Motor Show (20. – 29. april, 2013) har fundet sted.

Men så heldige, som vi nu end er, kan vi dog fortælle, at den nye Ghibli bliver Maseratis første produktionsbil med mulighed for en diesel-motor. Her tænker vi specifikt på en 3.0-liters V6 turbodiesel, men selvfølgelig er der også godt nyt til dem med trang til en ægte, gammeldags benziner. På benzin-siden er der nemlig to turboladede 3.0-liters V6’ere, mens vi stadig må vente på de helt specifikke informationer.

Disse tre motorer vil kunne tilkobles til en 8-trins automatisk gearkasse, og så får man ligeledes mulighed for at vælge imellem et standard baghjulstræk eller deres ‘Q4’-firehjulstræk.

Maserati tror selv på, at den nye Ghibli vil kunne sælge godt, hele 50.000 eksemplarer om året, samt at den vil sætte den nye standard i segmentet. Officiel debut på Shanghai Motor Show (20. – 29. april, 2013).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.