Ny lillesøster til McLaren MP4-12C og P1

Ny lillesøster til McLaren MP4-12C og P1, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Ifølge hjemmesiden Motor Trend, går McLaren og pønser på en ny model, med navnet P13, der skulle få en plads, i modelprogrammet, under MP4-12C. Der er at snakke om en to-sæders sportsvogn, hvilket, på papiret, ikke umiddelbart afviger så meget fra MP4-12C, men P13 vil have et langt større bagagerum. McLaren mener selv, at P13 potentielt kunne blive firmaets bedst sælgende model og de regner med en at skulle levere mellem 2000 og 2500 biler pr. år.

Med en forventet pris på lidt under 200000 USD vil prisen ligge godt 50000 USD under prisen på en

MP4-12. Hestekræfterne vil blive leveret af en mindre kraftfuld version af den 3,8-liters V8 med to turboer som i MP4-12C.

Når det kommer til designet, vil P13 læne sig op af designet fra hyperbil-søsteren P1´s aktive aerodynamiske elementer, tynde LED-lys og karrosseri, domineret af smukke kurver.

McLaren P13 vil efter sigende blive lanceret i løbet af næste år.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!