fbpx

Ny Lamborghini Veneno vises frem – nu uden tag

Ny Lamborghini Veneno vises frem – nu uden tag, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Tilbage i marts så vi de første billeder af den nye Lamborghini Veneno. En bil, der skulle tage kampen op mod blandt andet Porsche 918 Spyder og Ferrari LaFerrari, hvilket man må sige, at den har gjort med dens i alt fire eksemplarer. I august, derimod, stod Lamborghini frem og fortalte, at de netop havde planlagt at lave Venenoen i en roadster-udgave også.

 

Den ‘normale’ Lamborghini Veneno, der blev vist frem tilbage i marts, blev kendt for dens utroligt aggressive linjer og nærmest urealistiske design rent generelt, og det er bestemt heller ikke en bil, man lige ser dagligt. End ikke årligt, da der kun er produceret fire eksemplarer, hvoraf de tre er solgt, og den sidste står som demo-model. Ejerne af de tre solgte eksemplarer har måtte betale en usandsynlig høj pris. 3.8 millioner dollars, hvilket svarer til omkring 21 millioner danske kroner.

 

Udadtil minder de to biler meget om hinanden, men siden den nye jo er en roadster, er der som en selvfølge intet tag. Udover dét ser der ikke ud til at være andre forskelle og uligheder, og det samme gælder motormæssigt. Begge er nemlig drevet af den optimerede Aventador-motor med 750 hestekræfter fra den store 6.5-liters V12’er. 0-100 km/t klares på 2.8 sekunder, og den rammer sin topfart ved 350 km/t.

 

Modsat den normale Veneno bliver roadster-versionen produceret i hele ni eksemplarer i stedet for tre.

[nggallery id=602]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.