fbpx

Ny Lamborghini Huracan rammer 100 km/t på 3,2 sekunder

NY LAMBORGHINI HURACAN RAMMER 100 KM/T PÅ 3,2 SEKUNDER

Den nye Lamborghini LP610-4, også kaldet Huracan, er netop blevet offentliggjort i form af en masse billeder samt specifikationer.

 

Huracan-modellen, som tidligere var ment til at skulle hedde “Cabrera”, vil under hjelmen få den velkendte V10 5.2-liters motor med 610 hestekræfter og 560 Nm. Med en egenvægt på 1422 kg betyder det altså en 0-100-tid på 3,2 sekunder og 0-200 km/t på utrolige 9,9 sekunder. Firehjulstræk og en dobbeltkoblingsgearkasse hjælper den på vej.

 

Som enhver italiener har den også en række forskellige køreindstillinger: Strada, Sport og Corsa. “Strada” for almindelig by- og generel kørsel på den stille og rolige måde. “Sport” for lidt  strammere undervogn og mere sporty feel, hvor til sidst “Corsa” er at finde. Her er den fuldt ud optimeret til eksempelvis banekørsel, og det er der nok en del nye ejere af den lækre Huracan, der vil benytte sig af.

 

Den nye Huracan debuterer på Geneva Motor Show til marts 2014, og her vil prisen ligeledes blive offentliggjort. Forvent dog en høj en af slagsen.

[nggallery id=633].

FØLG OS OGSÅ PÅ FACEBOOK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.