fbpx

Ny Lamborghini Huracan rammer 100 km/t på 3,2 sekunder

NY LAMBORGHINI HURACAN RAMMER 100 KM/T PÅ 3,2 SEKUNDER

Den nye Lamborghini LP610-4, også kaldet Huracan, er netop blevet offentliggjort i form af en masse billeder samt specifikationer.

 

Huracan-modellen, som tidligere var ment til at skulle hedde “Cabrera”, vil under hjelmen få den velkendte V10 5.2-liters motor med 610 hestekræfter og 560 Nm. Med en egenvægt på 1422 kg betyder det altså en 0-100-tid på 3,2 sekunder og 0-200 km/t på utrolige 9,9 sekunder. Firehjulstræk og en dobbeltkoblingsgearkasse hjælper den på vej.

 

Som enhver italiener har den også en række forskellige køreindstillinger: Strada, Sport og Corsa. “Strada” for almindelig by- og generel kørsel på den stille og rolige måde. “Sport” for lidt  strammere undervogn og mere sporty feel, hvor til sidst “Corsa” er at finde. Her er den fuldt ud optimeret til eksempelvis banekørsel, og det er der nok en del nye ejere af den lækre Huracan, der vil benytte sig af.

LÆS OGSÅ:
Super Bowl 2011 reklamerne (Video)

 

Den nye Huracan debuterer på Geneva Motor Show til marts 2014, og her vil prisen ligeledes blive offentliggjort. Forvent dog en høj en af slagsen.

[nggallery id=633].

FØLG OS OGSÅ PÅ FACEBOOK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.