fbpx

Ny Cadillac Escalade den 7. oktober 2013

Den nye Cadillac Escalade fremvises den 7. oktober

Ny Cadillac Escalade den 7. oktober 2013, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I dag er det kommet ud, at amerikanske Cadillac ejet af GM Authority mandag den 7. oktober vil afholde en event i New York, hvor den nye Cadillac Escalade offentliggøres.

 

Cadillac Escalade. Ja, det er nok en af de ultimative ‘gangster’-biler, hvis man ser på det den vej. Det er en SUV, som ses ekstremt ofte på vejene i blandt andet USA, hvor man for det meste ser dem med et sæt kæmpe 24” krom-fælge på. De harmonerer nemlig godt med alt det andet krom, der er på bilen, og her kan for eksempel nævnes et kæmpe krom-frontgitter, kæmpe spejlklapper og som standard kører med et sæt 22” krom-fælge. Bling bling, kan man vist roligt sige.

 

Første generation Escalade kom på markedet tilbage i 2001, hvor den overtog Lincoln Navigator’s plads. Senere har de været tilgængelige med både bag- og firehjulstræk, og fjerde generation, som offentliggøres den 7. oktober i år, fås da også med både bag- og firehjulstræk. Motormæssigt kommer vi sandsynligvis til at se en ny 6.2-liters EcoTec3 V8’er, som producerer omkring 420 hestekræfter og 610 Nm.

 

Som set på ovenstående billede, kommer den til at have et sæt CTS-inspirerede forlygter, og mon ikke den også kommer til at bestå af en del mere bling bling. Det får vi at vide, når de lukker dørene op i starten af oktober, hvor en kendt amerikansk fotograf ved navn Autumn de Wilde ligeledes fremviser en billedserie, han har lavet over hele “Escalade-historien”.

Ny Cadillac Escalade den 7. oktober 2013, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.