fbpx

Ny Cadillac Escalade den 7. oktober 2013

Den nye Cadillac Escalade fremvises den 7. oktober

2015 Escalade

I dag er det kommet ud, at amerikanske Cadillac ejet af GM Authority mandag den 7. oktober vil afholde en event i New York, hvor den nye Cadillac Escalade offentliggøres.

 

Cadillac Escalade. Ja, det er nok en af de ultimative ‘gangster’-biler, hvis man ser på det den vej. Det er en SUV, som ses ekstremt ofte på vejene i blandt andet USA, hvor man for det meste ser dem med et sæt kæmpe 24” krom-fælge på. De harmonerer nemlig godt med alt det andet krom, der er på bilen, og her kan for eksempel nævnes et kæmpe krom-frontgitter, kæmpe spejlklapper og som standard kører med et sæt 22” krom-fælge. Bling bling, kan man vist roligt sige.

 

Første generation Escalade kom på markedet tilbage i 2001, hvor den overtog Lincoln Navigator’s plads. Senere har de været tilgængelige med både bag- og firehjulstræk, og fjerde generation, som offentliggøres den 7. oktober i år, fås da også med både bag- og firehjulstræk. Motormæssigt kommer vi sandsynligvis til at se en ny 6.2-liters EcoTec3 V8’er, som producerer omkring 420 hestekræfter og 610 Nm.

LÆS OGSÅ:
Tyskerfælg til små biler

 

Som set på ovenstående billede, kommer den til at have et sæt CTS-inspirerede forlygter, og mon ikke den også kommer til at bestå af en del mere bling bling. Det får vi at vide, når de lukker dørene op i starten af oktober, hvor en kendt amerikansk fotograf ved navn Autumn de Wilde ligeledes fremviser en billedserie, han har lavet over hele “Escalade-historien”.

2015-Escalade-teaser-tailgate

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.