fbpx

Ny brølende Corvette på vej!

Går man efter at få en stor, brølende amerikanersportsvogn, søger man selvfølgelig efter en Chevrolet. Men det drejer sig ikke bare om hvilken som helst Chevrolet, for det er nemlig Corvetten.

Der findes mange forskellige tillægsord, der kan beskrive den, men kort sagt er det en sportsbil med kræfter nok til at få den til at accelerere kvikt samt svinge lidt med bagenden, når man har brug for sit daglige dosis drift.

Chevrolet Corvette har været produceret lige siden 1953 og er nok en af de meste kendte modeller indenfor Chevrolet, man kender til, således det i dag er den af de eneste modeller fra Chevrolet, man egentlig kan kalde for en ægte Chevrolet.


Mange af de andre er nemlig bygget op af mærket Daewoo, som sammen med Chevrolet er ejet af General Motors. Leder man derfor ligeledes efter en ægte Chevrolet, er det nok også Corvetten, man her vil gå efter!

Lever den op til sine forgængere?
Men nu er det næste 60 år siden, man for første gang så den første Corvette, og nu er den syvende udgave godt på vej! Sagen er den, at man i løbet af det sidste år har modtaget flere og flere spyshots af den nye Corvette med navnet C7, men at man ikke har fået noget konkret at vide, hvilket ændrede sig her for et par dage siden.

En bruger på et kendt Corvette-forum fik ifølge ham selv nemlig tilsendt nogle billeder af den nye C7, som han så valgte at ligge op på dette forum. Billederne indikerer, at det muligvis kunne være billeder til en manual eller instruktionsbog til den nye Corvette, men om det holder stik, kan man selvfølgelig ikke sige noget om på nuværende tidspunkt.

Debatten, der her er på tale, er blevet fjernet fra Corvette-forummet igen, men billederne sendes dog stadig rundt omkring på internettet. Men rent design-mæssigt hænger billederne til den mulige manual dog rimelig godt sammen med de mange spyshots, der i løbet af året er blevet taget af den, hvor man ser de store, firkantede baglygter fra Chevrolets anden muskelbil, Camaroen, sammen med fire afgangsrør samlet i ét nederst.

De har både en normal coupé- samt cabriolet-version i ærmet, og det vides indtil videre, at cabriolet-versionen vil blive drevet af en 6,2-liters V8-motor med over 450 hestekræfter. Derudover har Chevrolet også lagt to videoer ud på deres officielle YouTube-kanal, hvor de i den ene afslører, at speedometeret og alt der omkring vil blive digitalt, hvilket også har vist sig at blive mere og mere populært med tiden.

Den nye Chevrolet Corvette C7 debutterer på Detroit Motor Show i starten af januar, hvor man selvfølgelig forventer en masse forskellige gennemgange af bilen samt meget mere information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.