fbpx

Ny BMW M3 vises frem

Det tyske BMW konkurrerer mod blandt andet Audi, Mercedes og mange andre store mærker, når det gælder eksklusivitet og mange andre ting. Det gælder familiebiler, det gælder de lidt mindre biler, og så gælder det selvfølgelig på siden for sportsbiler klædt i et nogenlunde “normalt” sæt klæder. Her er det BMWs M3, der konkurrerer mod Mercedes-Benz’ C63 AMG og Audis RS4.

Og disse modeller bliver selvfølgelig også opdateret jævnligt, for ifølge det britiske bilmagasin, CAR, forventes en ny BMW M3 at blive lanceret inden længe. Det drejer sig om den femte i serien, som får modelbetegnelsen F80, når den i 2014 forventes at blive smidt på markedet.
2014 M3: Debutterer på Geneva Motor Show i 2014
Hvordan den nye F80 M3 vil komme til at se ud, er der stadig mange forskellige bud på, men som sagt har bilmagasinet CAR fået fat i nogle billeder, som tyder på at være offcielle. Der ses den nye M3 i en gul farve med carbon-tag, hvor man under hjelmen finder en sekscylinderet motor med turbo, som yder hele 444 hestekræfter. Selv samme motor forventes at blive lagt i en fremtidig M4.
Dertil kan man vælge enten en 6-trins manuel gearkasse eller en dobbeltkoblings, som fremdrives ved hjælp af blandt andet den kraftfulde motor samt baghjulstrækket. Keramiske bremser, døre, bagagerumsklap og motorhjelm af aluminium bringer egenvægten ned på 1500 kg, så der er stemning for en masse sjov ved kasse 1.
LÆS OGSÅ:
Aston Martin Rapide filmserie (Part 1)

Den nye M3 forventes at blive lanceret i en koncept-udgave til Geneva Motor Show, som finder sted i marts, hvorefter den i England forventes at blive smidt på markedet til sommer, 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.