Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Ny Auris bliver større end Golf

Er du på udkig efter ny stationcar til familien? Så prøv at kigge nærmere på Auris Touring Sports, som får mere plads end den aktuelle VW Golf Variant.
Toyota har nemlig frigivet mere information om den nye Auris Touring Sports, som derved bekræfter hvor meget bagagerumsplads den får.

Følg os på Facebook – Så er du altid opdateret

2013 Toyota Auris Touring Sports får samme hjulafstand som hatcback udgaven på 2,600 mm. Men stationcar udgaven bliver 285 mm længere. Det betyder, at bagagerummet øges til at kunne rumme 530 liter, med sæderne slået op. Til sammenligning med den nuværende VW Golf Variant, som rummer 500 liter. Det er dog værd lige at nævne, at den nye Golf endnu ikke er produceret færdig, som stationcar, men at den er på vej.

LÆS OGSÅ: Ny VW Golf Variant får 120 liter mere bagagerumsplads

Slår du sæderne ned i Auris Touring Sports, opnår du en kapacitet på 1,658 liter. Pladsen du kan fylde op med bagage, er 1,115 mm dyb og 1,452 mm bred med sæderne slået op, og når de er slået ned bliver pladsen 2,047 mm dyb. Dertil kan der lastes op i 890 mm i højden.

Toyota er godt klar over, at når du skal laste så meget bagage, er det godt hvis det kan gøres nemt. Derfor har de sænket kanten med 100 mm, for at gøre det nemmere, sammenlignet med hatchback udgaven. I bagagerummet finder du også hanke til dine indskøbsposer, et net til løs bagage, en mekanisme der lægger bagsæderne ned på en let måde samt et 12V stik i bagagerummet.

Under motorhjelmen kommer den med samme motorvarianter som hatchback. Det betyder en 1,3-liters Dual VVT-i samt en 1,6-liters Valvematic på benzin-siden. På diesel-siden kommer den med en 1,4-liters D-4D. Ligeledes kommer en hybrid variant, som får en 1,8-liters VVT-i benzin motor med en elektrisk motor.

[nggallery id=512]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.