fbpx

*Flere billeder* Forsmag på den nye Skoda Fabia

*Flere billeder* Forsmag på den nye Skoda Fabia, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Skoda har netop offentliggjort et billede af den fremtidige Skoda Fabia, der lanceres på ny som en blanding af den nye Octavia og Rapid.

Umiddelbart er der ikke meget at se udover de nye forlygter, der ser mere aggressive ud kontra de forrige. Det stemmer meget godt overens med nedenstående skitse, som Skoda sendte ud i juli. Hvor meget den så faktisk kommer til at ligne modellen på skitsen kan ikke siges, men bliver uden tvivl en blanding af den nye Skoda Octavia og Rapid. Forvent derfor en mere aggressive front og mere rektangulære former.

Den nye Skoda Fabia får officiel debut på Paris Motor Show til oktober, men forventes lanceret online inden for et par uger. Salg starter i starten af 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.