fbpx

1400 hestes Nissan GT-R er en rigtig Godzilla

1400 hestes Nissan GT-R er en rigtig Godzilla, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsNissan GT-R. Hurtig, kraftfuld og vildt lækker at se på allerede fra fabrikken af, men det betyder ikke, at den ikke kan tage en smule opgraderinger med i bagagen ligeledes. Boost Logic-tuningsfirmaet fra Austin, Texas har lært lektien og kreeret dette vidunder af en endnu mere kraftfuld GT-R.

1400 hestekræfter og et fuldstændig sort ydre er med til at give den navnet “Godzilla”, hvilket vi finder yderst interessant og ganske korrekt. Den rykker fra de fleste biler på vejene, og rygterne går på, at den har kræfter nok til at vække de døde. HYPRPWR PHTGRPHY beviser det nemlig i deres nyeste fotoserie, som I kan se herunder. Det er som sagt med en 1400 hestes GT-R R35 fuldstændig “blacked out”.

Vi lader jer om resten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.