fbpx

Næsten 35 millioner DKK fundet gemt i bil ved grænsen til Schweiz

KÆMPE SUMMER PENGE: Fundet i bil

 

8823493_billed.jpeg

En familie, formentlig fra Italien, forsøgte i løbet af sidste uge at krydse den schweiziske grænse. En fuldt oppakket bil med fem personer, hvilket bragte en vis nysgerrighed frem hos politiet ved grænsen. Efter en gennemsøgning i bilen blev der fundet godt og vel 35 millioner danske kroner, men i guldbarre.

 

Nervøs opførsel tiltrak politiet
Passagererne i bilen var eftersigende nervøse, da det italienskschweiziske politi valgte at bringe bilen til standsning, og de følte straks, at der var noget galt. Ganske vist havde de gemt. Efter en længere gennemsøgning af hele bilen fandt de under venstre bagsæde et lille skjult rum, og her befandt sig nogle guldbarre, hvis værdi anslåes til at ligge på omkring 35 millioner danske kroner.

Familien var efter deres egen beskrivelse af det hele blot på vej på påskeferie, da der blev spurgt ind til, hvad de guldbarre lavede under bagsædet i bilen, men hvorfor guldbarrene lå der, kunne den 53-årige fører godt nok ikke lige svare på.

 

LÆS OGSÅ:
Varevogne til de travle håndværkere

Den 53-årige fører er eftersigende et ‘kendt ansigt’ inden for et stort Schweizisk firma og er nu blevet beskyldt for hvidvaskning af penge, imens bilen og guldbarrene er blevet konfiskeret.

KLIK HER FOR AT SE KLIPPET MED DEN UHELDIGE FAMILIE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.