fbpx

Mitsubishi viser ny Outlander PHEV Concept-S

Mitsubishi viser ny Outlander PHEV Concept-S, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Mitsubishi har netop offentliggjort to billeder af den kommende Outlander PHEV Concept-S som en lille teaser til dens debut på Paris Motor Show i oktober.

Sporty og sofistikeret design
Det sker to år efter, at koncernen på selv samme motorshow lancerede deres Outlander PHEV plugin-hybrid SUV, hvorimod det denne gang er den nye Concept-S, der lanceres. Den beskrives af Mitsubishi selv som værende sporty og sofistikeret samt en “special package”, eftersom den får et refineret interiør- og eksteriørdesign, hvilket ligeledes gør køreoplevelsen i den nye Concept-S et enkelt, hvis ikke flere, niveauer højere.

Designet viser nemlig den unikke kombination mellem 4×4-performancedelen med dens PHEV-system med to motorer samt den eftersigende-utrolige køreglæde, den giver chaufføren.

Forvent en firecylindret 2,0-liters motor med to respektive elektriske motorer, der tilsammen giver et output af 200 hestekræfter og 338 Nm. Det bør betyde en 0-100 km/t-tid på blot 11 sekunder.

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S vises frem på Paris Motor Show til oktober.

 

Mitsubishi viser ny Outlander PHEV Concept-S, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.