Mitsubishi klar med tre nye koncepter i Tokyo

Mitsubishi klar med tre nye koncepter

Mitsubishi klar med tre nye koncepter i Tokyo, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det drejer sig om tre delvist vidt forskellige biler, som de på Tokyo Motor Show 2013 viser frem for offentligheden. Henholdsvis en ‘grand cruiser’, ‘cross runner’ og ‘active runabout’, som Mitsubishi i pressemeddelelsen selv formåede at skrive.

 

Grand cruiseren, kaldet GC-PHEV, repræsenterer Mitsubishis vision på, hvordan næste generations ‘full-size’ SUV’ere skal se ud. Her snakker vi firehjulstræk sat sammen med en 8-trins automatisk gearkasse samt en 3.0-liters V6-motor, som er en form for hybrid.

 

Moving on til cross runneren, kaldet XR-PHEV, ser vi her deres vision på næste generation SUV, som skal drives af en 1.1-liters benzinmotor sammen med en el-motor sat op til et højt kapacitets batteri. Modsat ovenstående model er den her med forhjulstræk.

 

Den sidste, Concept AR, er en slags kompakt MPV. Hos Mitsubishi mener de, at den manøvrerer som en SUV, men har pladsen som en MPV, hvilket sandsynligvis vil få flere købere på banen. Ligesom cross runneren drives koncepten af en 1.1-liters benzinmotor sammensat med en el-motor.

 

Designet på alle tre konceptmodeller er meget spektakulære og vil ved første øjekast måske ikke falde i alles stil, men de er sikkert i stor stil magen til de endelige produktionsmodeller.

 

På Tokyo Motor Show i slutningen af november stiller de op med hele 17 biler, hvor de tre ovenstående som selvfølge er iblandt.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!