fbpx

MINI offentliggør Superleggera Vision-koncept

MINI offentliggør Superleggera Vision-koncept

MINI offentliggør Superleggera Vision-koncept, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

MINI har netop offentliggjort deres Superleggera Vision-koncept på ”Concorso d’Eleganza Villa d’Este” nær Comosøen i Italien.

”Concorso d’Eleganza Villa d’Este” er navnet på en årlig konkurrence/messe, der finder sted ved Comosøen i det nordlige Italien. Det drejer sig om en form for elegance-konkurrence for klassiske og gamle biler og har været afholdt årligt siden 1929. Messen er blevet afholdt af BMW Group de seneste 10 år, og omtrent hvert år har der ligeledes været en bilnyhed med: I år drejer det sig om MINIs nye koncept.

Moderne britisk, elegant italiensk
Med MINIs Superleggera Vision-koncept, bygget i samarbejde med italienske Touring Superleggera, har de altså formået at lave og designe en håndlavet, unik model, som både har noget klassisk i sig, men samtidig MINIs autentiske bløde former og designsprog. Designmæssigt kan man altså sige, at den britiske mode møder den italienske elegance.

Både interiør- og eksteriørmæssigt ser vi også, at der klart er lagt vægt på det mere minimalistiske. I kabinen kan vi nemlig nævne alle elementerne på blot to hænder. Der er et rat, speeder, bremse, speedometer, navigationsanlæg, gearskifter, bakspejl og to lækre sæder – selvfølgelig lavet i det bedste og dyreste læder. Instrumentbordet består ligeledes kun af en enkelt poleret aluminiumsplade, som er en super lækker kontrast til det brune læder i resten af kabinen.

Korrekt gættet; det er ikke på grund af udstyrsniveauet, man vælger Superleggera Vision-konceptet. Det er køreglæden. Køreglæden, som man efter MINIs overbevisning ikke finder andre steder. Om den er i top er ligeledes svært at svare på, eftersom der ikke blev udgivet for mange af de tekniske specfikationer. Vi ved dog, at den vil køre med en elektrisk motor, som man enten vil elske eller hade.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.