Michael Schumacher ramt af hjerneblødning af kritisk tilstand

Michael Schumacher ramt af hjerneblødning af kritisk tilstand

Den 44-årige tyske F1-legende Michael Schumacher er ramt af en hjerneblødning, efter han tidligere på dagen mistede kontrollen over sine ski i Frankrig. Hans tilstand betegnes på nuværende tidspunkt som kritisk.

 

På ski i Frankrig med søn

Schumacher befandt sig indtil tidligere dag på et skisportssted i Meribel i Frankrig, hvor hans 14-årige søn og ham selv kørte offpist sammen med en gruppe andre. Det varede dog ikke længe, før Schumacher, som tidligere har vundet syv Formel 1-verdensmesterskaber, måtte tage en pause. En pause foretaget på grund af et uheld ved 11-tiden søndag formiddag.

 

Eftersigende mistede han kontrollen over sine ski, væltede og slog hovedet ind i en kæmpe sten eller lignende. På trods af han havde hjelm og andet beskyttelse på, måtte han flyves til Grenoble Universitetshospital, hvor en hjernespecialist i dag har studeret hans kvæstelser. Han er ramt af en hjerneblødning, og hans tilstand betegnes på nuværende tidspunkt som kritisk, eftersom han ligger i koma.

 

Vi følger sagen.

 

Michael Schumacher ramt af hjerneblødning af kritisk tilstand, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
schumacher

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!