fbpx

Michael Schumacher ramt af hjerneblødning af kritisk tilstand

Michael Schumacher ramt af hjerneblødning af kritisk tilstand

Den 44-årige tyske F1-legende Michael Schumacher er ramt af en hjerneblødning, efter han tidligere på dagen mistede kontrollen over sine ski i Frankrig. Hans tilstand betegnes på nuværende tidspunkt som kritisk.

 

På ski i Frankrig med søn

Schumacher befandt sig indtil tidligere dag på et skisportssted i Meribel i Frankrig, hvor hans 14-årige søn og ham selv kørte offpist sammen med en gruppe andre. Det varede dog ikke længe, før Schumacher, som tidligere har vundet syv Formel 1-verdensmesterskaber, måtte tage en pause. En pause foretaget på grund af et uheld ved 11-tiden søndag formiddag.

 

Eftersigende mistede han kontrollen over sine ski, væltede og slog hovedet ind i en kæmpe sten eller lignende. På trods af han havde hjelm og andet beskyttelse på, måtte han flyves til Grenoble Universitetshospital, hvor en hjernespecialist i dag har studeret hans kvæstelser. Han er ramt af en hjerneblødning, og hans tilstand betegnes på nuværende tidspunkt som kritisk, eftersom han ligger i koma.

LÆS OGSÅ:
Fra computerspil til ægte race

 

Vi følger sagen.

 

MS
schumacher

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.