fbpx

Mercedes lover sindssyg acceleration i ny AMG GT

Mercedes lover “sindssyg acceleration” i ny AMG GT

Sindssyg acceleration, massivt mange kræfter og voldsomt meget moment. Ordene er taget direkte ud af Tobias Moers, CEO hos AMG, mund, som endnu engang teaser den nye model fra Mercedes-Benz’ sportsafdeling, AMG, der forventes at blive vist frem i sin fulde form allerede til oktober i Paris.

“AMG GT” er navnet på efterfølgeren til den succesfulde Mercedes-Benz SLS AMG, der med sine karakteristiske former og detaljer ligeledes var efterfølgeren til den efterhånden gamle Gullwing 300 SL. Detaljen, der formentlig går igen i alle bilerne, må siges at være disse gullwing-døre, der åbnes opad, hvorimod motoren i AMG GT er en splinterny en af slagsen.

Der er tale om den bekræftede twin-turbo 4.0-liters V8 med 510 hestekræfter og hele 650 Nm. Eftersigende skulle det give en 0-100-accelerationstid på bare 3,8 sekunder, før den rammer en tophastighed på 312 km/t.

Pedal to the metal; pedal to the floor. Den nye AMG GT forventes offentliggjort allerede til oktober på Paris Motor Show og vil formentlig ramme det tyske marked til marts 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.