fbpx

Sporty Mercedes-coupé fanget på kamera

Worldcarfans‘ spionfotografer har i dag fanget den nye sporty SUV fra tyske Mercedes-Benz på kamera.

Mercedes med ny firehjulstrukken coupé?
Bilen på billederne er selvsagt den nye Mercedes-Benz MLC / ML Coupé, der går ind og konkurrerer mod BMWs X6. Der er altså tale om en form for coupé-version af en fuldvoksen firehjulstrækker, der angiveligt skulle køre på den seneste ML-platform.

På billederne ses modellen i sort/hvid-camouflage, hvorimod spejle og enkelte andre detaljer på bilen er røde, hvilket indikerer, at den formentlig vil kunne fås i rød fra fabrikken af.

Dertil vil den formentlig få motorerne fra ML-klassen, der blandt andet inkluderer en sekscylinderet twin turbo 3,0-liters motor med 333 hestekræfter samt en MLC / ML Coupé 63 AMG med deres nye twin turbo 5,5-liters V8 med op til 560 hestekræfter.

Navnet på den nye X6-konkurrent er endnu ukendt, men forventes at blive enten MLC eller ML Coupé med officiel debut i start-2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.