Sporty Mercedes-coupé fanget på kamera

Worldcarfans‘ spionfotografer har i dag fanget den nye sporty SUV fra tyske Mercedes-Benz på kamera.

Mercedes med ny firehjulstrukken coupé?
Bilen på billederne er selvsagt den nye Mercedes-Benz MLC / ML Coupé, der går ind og konkurrerer mod BMWs X6. Der er altså tale om en form for coupé-version af en fuldvoksen firehjulstrækker, der angiveligt skulle køre på den seneste ML-platform.

På billederne ses modellen i sort/hvid-camouflage, hvorimod spejle og enkelte andre detaljer på bilen er røde, hvilket indikerer, at den formentlig vil kunne fås i rød fra fabrikken af.

Dertil vil den formentlig få motorerne fra ML-klassen, der blandt andet inkluderer en sekscylinderet twin turbo 3,0-liters motor med 333 hestekræfter samt en MLC / ML Coupé 63 AMG med deres nye twin turbo 5,5-liters V8 med op til 560 hestekræfter.

Navnet på den nye X6-konkurrent er endnu ukendt, men forventes at blive enten MLC eller ML Coupé med officiel debut i start-2015.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!