fbpx

Jaguar og Mercedes-Benz: Bitchfight eller humor?

JAGUAR OG MERCEDES-BENZ: BITCHFIGHT ELLER HUMOR?

Mercedes-Benz lancerede for flere måneder siden en reklamefilm for en nytænkning kaldet “Magic Body Control”. En reklamefilm, hvori de viser en høne blive løftet lidt omkring med funktionen, som rent faktisk er aktuel i den nye S-Klasse. Hvorvidt det var latterligt eller humoristisk, lader vi jer bedømme, men bilproducenten Jaguar svarede tilbage.

 

De svarede tilbage med at smide selv samme film med hønen sammen og til sidst vise en jaguar, som afspejler deres bilmærke og lige vise, at det ikke var “noget specielt” med en høne. Simpelthen ved at jaguaren åd hønen. Det er nu to dage siden, og tyskerne er allerede tilbage med et svar.

 

Et billede med sandsynligvis den nye C-Klasse i en skov publiceret på deres Facebook-side. Et billede, der i horisonten viser en jaguar, som krydser vejen og simpelthen ikke kan nå at bremse op. Teksten på billedet siger derfor, at Mercedes-Benz i dette tilfælde er bedre end Jaguar, fordi “kattereflekserne ikke er hurtige nok” og henviser til Mercedes’ eget PRE-SAFE-bremsesystem.

LÆS OGSÅ:
Polestar 1 får debut på Goodwood Festival of Speed

 

Én ting er i hvert fald sikker. Begge producenters kommunikationsafdeling morer sig nok meget nok, men vil det blive en form for bitchfight, hvis de kører den videre, eller vil man kun kunne se det sjove i det? Et spørgsmål, som vi lader stå ubesvaret.

 

VI LINKER selvfølgelig til diverse klip og billeder i den rigtige rækkefølge her:

1287567963796697609

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.