fbpx

Jaguar og Mercedes-Benz: Bitchfight eller humor?

JAGUAR OG MERCEDES-BENZ: BITCHFIGHT ELLER HUMOR?

Mercedes-Benz lancerede for flere måneder siden en reklamefilm for en nytænkning kaldet “Magic Body Control”. En reklamefilm, hvori de viser en høne blive løftet lidt omkring med funktionen, som rent faktisk er aktuel i den nye S-Klasse. Hvorvidt det var latterligt eller humoristisk, lader vi jer bedømme, men bilproducenten Jaguar svarede tilbage.

 

De svarede tilbage med at smide selv samme film med hønen sammen og til sidst vise en jaguar, som afspejler deres bilmærke og lige vise, at det ikke var “noget specielt” med en høne. Simpelthen ved at jaguaren åd hønen. Det er nu to dage siden, og tyskerne er allerede tilbage med et svar.

 

Et billede med sandsynligvis den nye C-Klasse i en skov publiceret på deres Facebook-side. Et billede, der i horisonten viser en jaguar, som krydser vejen og simpelthen ikke kan nå at bremse op. Teksten på billedet siger derfor, at Mercedes-Benz i dette tilfælde er bedre end Jaguar, fordi “kattereflekserne ikke er hurtige nok” og henviser til Mercedes’ eget PRE-SAFE-bremsesystem.

 

Én ting er i hvert fald sikker. Begge producenters kommunikationsafdeling morer sig nok meget nok, men vil det blive en form for bitchfight, hvis de kører den videre, eller vil man kun kunne se det sjove i det? Et spørgsmål, som vi lader stå ubesvaret.

 

VI LINKER selvfølgelig til diverse klip og billeder i den rigtige rækkefølge her:

Jaguar og Mercedes-Benz: Bitchfight eller humor?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.