fbpx

Mercedes-Benz AMG GT – Performance med stort ‘P’

Mercedes-Benz AMG GT – Performance med stort ‘P’

Mercedes-Benz AMG GT – Performance med stort ‘P’, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

“We want to let the SLS sit on its own in history”. Sådan indleder Ola Källenius, tidligere AMG-boss, sin samtale med bilmagasinet Car & Driver, hvor der blev snakket om Mercedes-Benz’ SLS-models tilstedeværelse og erstatning. En ny model forventes nemlig at blive vist frem senere på året og vil formentlig blive kvikkere end forgængeren.

 

Kvikkere performance AMG GT

AMG-afdelingen vil altså på ingen måde gå ind og røre på deres succesfulde model, SLS AMG, som var kendt for måske at have en smule for meget moment, således baghjulene med næsten 600 hestekræfter og over 650 Nm tilført stort set ikke kunne få greb. Bedste måde at bevise dette på blev vist på tv tilbage i 2011, hvor Top Gear-drengene tog et smut til USA. I bedste Mercer-ånd havde Jeremy Clarkson valgt pågældende model, og som den eneste skulle lige netop han have skiftet dæk tidligt i forløbet. Efterfølgende SLS AMG-modeller blev dog mere balanceret på netop dette punkt.

 

SLS AMG-modellen er en luksuriøs sportsvogn, som kan følge med de fleste, hvilket AMG-afdelingen som sagt ikke vil ændre på. Spørgsmålet er så bare, hvad de havde i tankerne med hensyn til en ny model, sandsynligvis kaldet “AMG GT”, som vi forventer at se i slutningen af året? Det er netop blevet fortalt, og man forventer simpelthen, at det bliver en ægte fuldblodssportsvogn i sin bedste ånd. Ligeledes forventes en 4.0-liters twinturbo V8’er med 485 hestekræfter. Det er et besynderligt stort tab SLS AMG taget i betragtning, men i og med AMG GT-modellen sandsynligvis bliver en del mindre hvad gælder karrosse og vægt, burde der på performance-delen ikke været et tab.

 

Konkurrenter for AMG GT? Ja, vi forventer i hvert fald klart konkurrence mellem et par af de vilde Porscher.

 

De første officielle – ja, officielle – spyphotos har været offentligt tilgængelige på internettet de sidste måneders tid, og dem snydes I selvfølgelig ikke for.

 

Forvent en AMG GT-debut når vi kommer mod enden af år 2014.

 

Mercedes-Benz AMG GT – Performance med stort ‘P’, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Mercedes-Benz AMG GT – Performance med stort ‘P’, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.