fbpx

Ny Mercedes-Benz AMG GT kan køres som gokart

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at tyske Mercedes-Benz længe har gået med planerne om en SLS AMG-succesor. Rent faktisk ligger landet således, at den bliver offentliggjort allerede i næste måned under navnet AMG GT – som Mercedes-Benz netop har offentliggjort en lille salgsvideo om.

AMG GT – ligesom at køre en gokart
I klippet lyder det fra AMG CEO Tobias Moers, at “vi (red. Mercedes-Benz) har bestemt sat nye højder, hvad angår performance, lydoplevelse, køredynamik og ligeledes den emotionelle oplevelse med det nye hjerte – den nye V8“. Med sidstnævnte ord menes selvfølgelig den nye twin-turbo 4,0-liters V8 med 510 hestekræfter og 650 Nm, der sendes videre ned til baghjulene gennem en dobbeltkoblingsgearkasse.

AMG’s “Head of Engine & Powertrain Engineering” Christian Enderle opfølger Moers ved at sige, at “kunden får en køreoplevelse lignende det at køre gokart. Man kan køre den nye AMG GT med meget, meget høje hastigheder gennem et sving, og den bliver liggende solidt på vejen“, men det er ikke tit, at vi har hørt om gokarts med 510 hestekræfter. Én ting er dog sikker – den nye AMG GT sikrer en køreoplevelse, man aldrig har oplevet før.

Michael Buscher fra AMG slutter af med, at den nye AMG GT kommer til at veje væsentligt mindre end mange af dens konkurrenter, der blandt andet huser den famøse Porsche 911.

Den nye Mercedes-Benz AMG GT offentliggøres i næste måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.