fbpx

McLaren teaser ‘Sports Series’-lineup igen

McLaren offentliggjorde tidligere på dagen endnu en teaser for deres nye “Sports Series”-lineup (billede nederst på siden), der eftersigende bliver introduceret i starten af 2015.

Da britterne tidligere på måneden meddelte pressen om, at de ville lancere en ny model under navnet “Sports Series”, var der mange spekulerende tanker i luften. Man var med det samme sikker på, at det var P13-modellen, som igennem de seneste måneder er blevet fotograferet under heftig camouflage, men at den skulle hedde “Sports Series” lød forkert på et eller andet plan.

Ganske korrekt havde McLaren udtrykt sig forkert i pressemeddelelsen, som skal forståes således, at der bliver lanceret et lineup bestående af tre forskellige biler inden for kort tid – og den generelle betegnelse for dem vil blive “Sports Series”, fuldstændig ligesom eksempelvis Audis A6-serie dækker over en række forskellige varianter.

Med det sagt, så er vi sikre på, at den eksakte bil, som McLaren ved hjælp af hashtagget #BlackSwanMoments teaser jævnligt på sociale medier, kommer til at gå under navnet P13, når den offentliggøres engang i 2015. Indtil videre har de offentliggjort to billeder, hvorfra vi kan se, at dørene åbnes opad, samt der enkelte steder på bilen er ligheder fra 650S- og P1-modellen, som begge er større modeller i ‘hierarkiet’ end denne.

Motormæssigt forventer vi at se 650S’erens 3.8-liters V8 twin-turbo i en nedskaleret version, men som stadig kan sikre P13-modellen en 0-100 km/t sprint på under fire sekunder.

McLaren har i sinde at tease modellen yderligere 11 gange, før den offentliggøres i starten af 2015.

McLaren teaser ‘Sports Series’-lineup igen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.