fbpx

McLaren P1 GTR får europæisk debut i Frankrig

McLaren P1 GTR får europæisk debut i Frankrig, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
McLaren har netop annonceret, at det nye P1 GTR-koncept vil få sin europæiske debut på “Chantilly Arts & Elegance”, som er en event i Frankrig fra den 6-7. september.

1000 hestekræfter og kæmpe bagvinge
Oprindeligt blev den nye P1 GTR offentliggjort allerede i Pebble Beach for et par uger siden, hvor det blandt andet kom frem, at den bliver produceret af McLaren Special Operations, også kaldet MSO. Tilmed kom det også frem, at de første modeller vil gå i produktion, når den sidste normale P1’er ruller af produktionsbåndet.

Forhåbninger er der mange af, eftersom den betegnes som en af de bedste “driver’s cars” til dato, hvorfor den er blevet udstyret med et specielt aerodynamisk bodykit, en affjedring sat op til banebrug, imens alt fra motor til differentiale er blevet opgraderet og forstærket yderligere. P1 GTR-koncepten får derfor præcis 1000 hestekræfter under hjelmen, og de skal tæmmes på korrekt vis, så derfor gennemtestes bilen på nuværende tidspunkt og formentlig mange måneder frem.

På eventen i Frankrig viser McLaren også en eftertragtet 650S-model, der eftersigende var efterspurgt af McLaren Paris. Ligeledes produceret af MSO er modellen udstyret med en hvid lakering med sorte detaljer heriblandt på taget, spejlene og de lækre alufælge. Også indvendig har den en sort Alcantara-læderkabine med orange syninger, masser af carbonfiber og igen – sorte detaljer.

Eventen finder som sagt sted i Frankrig den 6. og 7. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.