fbpx

Video: Lillebror til Porsche Cayenne imponerer og er klar til debut

Video: Lillebror til Porsche Cayenne imponerer og er klar til debut, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vi er blot halvanden måned fra Los Angeles Motor Show 2013. Motorshowet, som i år bringer hele ni verdensdebuter inden for bilverdenen, og heriblandt finder vi Porsche Macan. Lillebroderen til SUV’en Cayenne og altså et bror/søster-forhold som med Audi Q5 og Q7.

 

Skitser og et enkelt billede viser ny Macan

Porsche har i dag lagt billeder af den nye Macan op på internettet som en form for lille teaser til dens egentlige debut på LA Motor Show 2013 i slut-november. Kombinerer vi dem med de mange spyfotos, der siden midten af 2012 er blevet taget af bilen, ser det hele meget lovende ud med blandt andet et baglygteparti, der minder om den faceliftede Panameras og et sæt firedoblede LED daytime-kørende forlygter, som vi også ser på den nye 918 Spyder.

 

Autoexpress testkører

Vi snakker Autoexpress, Los Angeles og den nye Porsche Macan sidste uge, som på daværende tidspunkt stadig var i delvis camouflage. Britiske Autoexpress var nemlig inviteret til Los Angeles for at få en tur i den nye model med en af Porsche professionelle kørere bag rattet, og det rapporteres, at den slet ikke “opfører” sig, som man måske umiddelbart havde forventet.

 

– Barrelling into a sharp bend just outside Los Angeles, Hans-Juergen Woehler, a development engineer for Porsche SUVs, brakes hard – harder than you’d expect any SUV could. Yet he turns in smoothly, stamping on the throttle in the exit and correcting a gentle slide. The lack of body roll, the agility and the playfulness are hallmarks of the 911, Cayman og Boxster, but here they are in a 4,600mm-long SUV, udtaler Autoexpress.

 

Oversat betyder det altså, at man ikke som sådan mærker SUV-delen i bilen, når man kommer susende gennem et sving, hvor den til dels minder om blandt andet 911-serien, Cayman og Boxsteren. Og selvom den kører på selv samme platform som Audi Q5, er der har de alligevel mindre end 64% tilfælles, når det kommer til affjedringen m.m, hvor man også ser, at Porsche har gjort et ekstra stykke arbejde.

 

Motormæssigt kommer vi til at se en 3.0-liters V6-diesel med 254 hestekræfter, en Macan S med en 3.0-liters twinturbo V6’er med 335 hestekræfter og en Macan Turbo med en 3.6-liters twinturbo V6’er med 394 hestekræfter. Flere oplysninger følger.

 

Der er ifølge Autoexpress ikke tale om en SUV eller offroader; det er en sportsvogn, som klarer 0-100 km/t på 5.5 sekunder (Macan S).

 

Macan debuterer den 20. november på LA Motor Show 2013.

[youtube]dyaVfIJ8zMo[/youtube]

[imagebrowser id=564]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.