BMW-konkurrent: Heya Lexus RC F Coupe!

BMW-konkurrent: Heya Lexus RC F Coupe!

Lexus har netop vist deres nye RC F Coupe-model frem på NAIAS, og bare der skal ikke hærske sig nogen tvivl om, at det er en konkurrent til den nye BMW M4. 

 

Japanerne skuffer bestemt – ikke

Det aggressive bodykit på den nye Lexus RC F Coupé står super godt sammen med et standard sæt 19”-alufælge samt den nye frontgrill, som i de seneste par måneder har været kendetegnet på de nye modeller fra Lexus. På standardmodellen ses derudover en ny for- og bagkofanger samt diverse luftindtag, men er det ikke vildt nok, kan en carbonfiber-pakke tilkøbes. Den består af et carbonfiber tag samt aktiv spoiler, som vi kender den fra LFA’en. Den kommer automatisk frem fra sit skjul ved 80 km/t og gemmes igen, når den kommer under 40 km/t. Ekstra downforce, much.

 

Med et lækkert sæt sportssæder, et fedt cockpit og et tykt rat med de nødvendige elementer sikres ligeledes en bil, der fremadrettet vil kunne huskes. Huskes for at være en af de biler, der med stor sandsynlighed sagtens kunne gå ind og konkurrere med de dominerende tyskere, der sidder på markedet heriblandt BMWs nye M4. Udstyret med en sportstunet affjedring samt tre forskellige modes (Standard, Slalom og Track) fra en 5.0-liters V8’er med mere end 450 hestekræfter og 581 Nm, topfart på 270 km/t og 0-100 km/t på 4,6 sekunder, ser vi altså en fin konkurrent her.

 

Det må ligeledes siges at være en af de mest kraftigste motorer fra japanske Lexus. Priser kendes på nuværende tidspunkt ikke.

 

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!