fbpx

Ny Land Rover leaket på internettet

Ny Land Rover leaket på internettet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Den nye Land Rover Discovery Sport har netop ramt internettet i form af en række lækkede billeder

Leaket dagen før release
Selvom man forventer en officiel release af den nye Discovery Sport allerede i morgen, er billederne altså blevet lækket i dag, og vi ser en tydelig lighed mellem det tidligere Discovery Vision-koncept, men samtidig den yderst velkendte Range Rover Evoque. Det kommer til syne allerede foran, hvor den har fået en meget sporty kofanger samt et sæt lækre LED-lygter.

Fra siden af ses en del af Evoque-ligheden i form af den meget hældende taglinje, der ender i en spoiler på bagklappen. Bagerst ligner den mest af alt en kasse – en meget firkantet en af slagsen, men opløftes rent designmæssigt i form af nogle lækre baglygter.

Ingen interiør-billeder blev lækket, men Land Rover har tidligere bekræftet, at den kan bestilles med en optionel 5+2-sædekonfiguration. Det er altså muligt at få en tredje sæderække ind.

De officielle specifikationer bliver formentlig annonceret allerede i morgen, men man forventer en ræke firecylindrede benzin- og dieselmotorer, hvoraf en turbocharged 2,0-liters diesel vil være den første på markedet – og samtidig en af de bedste i sit segment.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.