Lækket BMW 4-Serie Cabriolet rammer internettet

Lækket BMW 4-Serie Cabriolet rammer internettet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Der har siden offentliggørelsen af den nye BMW 4-Serie hele tiden været tale om en Cabriolet-version ligeledes, og den er lige ved at være her.

 

I nat blev der lækket tre billeder af den nye BMW 4-Serie Cabriolet, som på alle punkter ser lovende ud. Den minder nemlig utroligt meget om den “normale” 4-Serie, som for første gang så dagens lys i starten af august. Eneste bemærkelsesværdige forskel er selvfølgelig, at denne version ikke har et fast tag som Coupé-versionen. Det er et elektronisk foldbart tag, som køres ned i bagagerummet som i størstedelen af de nye Cabrioleter.

 

Og den er også bygget til jydere, tro det eller ej, for der er nemlig ligeledes mulighed for anhængertræk som vist på billederne. Det indikerer på et eller andet punkt også, at BMW regner med, at bilen skal kunne bruges året rundt – både til at fragte individer til og fra arbejde og selvfølgelig også til at køre ud med haveaffaldet i weekenderne.

 

Motormæssigt regner man indtil videre med samme muligheder som i Coupé-versionen, heriblandt en 428i (184 hk), 435i (306 hk) og 420d (184 hk).

[nggallery id=563]

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!