fbpx

Julemanden og kanen flyver lavt i år

Julemanden “kører” lavt i år Julestemningen sænker sig stille over landet, og vi gør klar til det dejlige måltid mad, de store gaver og den hyggelige stemning på mandag den 24. december.

Men er det kun os, der værdsætter julen? Næ nej, overhovedet ikke, for det gør blandt andet Mercedes-Benz, Lamborghini og Lexus skam også, og de er klar til at uddele gaver rundt omkring i verden. Ikke bare gaver, men rent faktik store gaver.

En flyvende kane – fra Lexus
Lexus valgte at gå andre veje og præsentere sin julestemning i form af et billed. På billedet ser man konceptbilen LF-LC fra Lexus med den otte-cylinderede 5.0-liters motor med omkring 500 hestekræfter, hvilket i rensdyrkræfter svarer til lige omkring 800.

Kanen er også udstyret med et sæt helt nye LED-pærer, så julemanden kan se, hvor han er henne af i verden. Til formålet kunne han selvfølgelig også bruge den indbyggede GPS, så muligheder er der nok af.

– Så går man efter at få et grin fra nogle af de store bilproducenter i år, kan man se både videoer og et enkelt billed her. Hvad julemændene fra de forskellige bilproducenter til næste år finder ud da, må vi lade stå som værende et ubesvaret spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.