fbpx

Ny Jaguar XE lavet i “Word Cloud”-skulptur

 

Ny Jaguar XE lavet i “Word Cloud”-skulptur, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsJaguar har netop annonceret deres offentliggørelse af den nye XE-model, der bliver deres første model i mellemklassen. Den finder sted i London den 8. september, hvor ligeledes sangerinde Emeli Sandé vil optræde.

Aluminium-skulptur af ny Jaguar XE
Til offentliggørelsen, der finder sted på det store London Design Museum i London, har en række designere sammen med Jaguar lavet en unik aluminium-skulptur, der allerede nu er at finde på museet. Det er en såkaldt “Word Cloud”-skulptur, hvor hele bilen simpelthen er formet og dannet i form af 95 forskellige ord fordelt over syv forskellige sprog: fransk, tysk, spansk, italiensk, engelsk, russisk og mandarin.

I skulpturen finder vi blandt andet ord som ‘advanced’, ‘seduction’ og ‘XE Sports’, og derfra kan vi altså konkludere, at ordene næppe er tilfældigt udvalgt, men derimod beskriver hver sit punkt på den nye XE-S (XE Sports), der som sagt går i konkurrence med blandt andet BMWs 3-serie.

Det har været enormt sjovt at bringe denne word cloud, og hvad end den består af, til live” lyder det fra Ian Callum, Jaguar Director of Design, der altså er fascineret over, at det har kunnet lade sig gøre.

Den nye Jaguar XE Sports offentliggøres den mandag den 8. september foran London Design Museum, hvor ligeledes skulpturen vil være at finde frem til den 6. oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.