fbpx

Scandinavian Motor Show WEST 2014: Se Il Tempo Gigante live!

Den legendariske Il Tempo Gigante kan ses live på dette års Scandinavian Motor Show WEST i Fredericia i fuld størrelse!

Scandinavian Motor Show WEST 2014: Se Il Tempo Gigante live!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Bilen ”Il Tempo Gigante” kendes nok bedst fra den norske animationsfilm fra 1975, ”Bjergkøbing Grandprix” instrueret og produceret af Ivo Caprino. Det er en dukkefilm, hvor både dukker og selve bilen er minimeret – men ikke længere. Den fulde, store og ikke-skalerede udgave af Giganten står nemlig udstillet på dettes års Scandinavian Motor Show WEST i Fredericia.

 

 

 

LÆS OGSÅ: Se Il Tempo Gigante blive startet op på video her!

 

I fuld størrelse vejer den norsk-indregistrerede 6,8 meter lange og 2,48 meter brede Il Tempo Gigante omtrent 3,5 ton, og lyden imponerer ligeledes i høj grad. Med en 7,6-liters V8 Chevrolet 454 BigBlock-motor fra 1970 yder bilen nemlig hele 540 hestekræfter, hvilket giver en brølende lydoplevelse.

 

SE OGSÅ: Teaser video fra Scandinavian Motor Show WEST 2014

SE OGSÅ: Scandinavian Motor Show WEST 2014 i detaljer

SE OGSÅ: Thomas 400 hestes VW Golf GTi

 

En lydoplevelse som man kan opleve hver eneste dag på messen, da bilen bliver startet op et par gange dagligt i hal A. Hvis muligt – og vejret er med os – vil den med stor sandsynlighed også køre et par runder udenfor.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.