fbpx

Brad Pitt og Tom Cruise genforenes i “Go Like Hell”

Brad Pitt og Tom Cruise genforenes i “Go Like Hell”

De to amerikanske skuespillere Brad Pitt og Tom Cruise har siden 1994 ikke spillet sammen, men de genforenes nu i produktionen af en ny film for bilentusiaster såvel som nysgerrige børn og resterende familie. “Go Like Hell” er navnet filmen, som eftersigende skulle være en film omhandlende stort set det samme som filmen “Rush”, der har gået i biograferne siden november.

 

1960’er-kampen mellem Ford og Ferrari

“Go Like Hell” instrueres af Joseph Kosinski og omhandler kampen mellem amerikanske Ford og italienske Ferrari på Le Mans-løbet tilbage i 1966, hvor Ford for første gang nogensinde vandt mesterskabet. Indtil videre ved vi, at Tom Cruse spiller den amerikanske designer Carroll Shelby, som blandt andet står bag den vilde AC Cobra (Shelby Cobra). Hvilken rolle vi vil se Brad Pitt i er endnu ukendt, men det bliver formentlig en af hovedrollerne, eftersom det er to enormt store skuespillere.

LÆS OGSÅ:
Flertal ønsker lovgivning om sommer- og vinterdæk

 

Filmen menes ligeledes at være inspireret af “Rush”, skrevet af Ron Howard, hvor vi ser rivalerne James Hunt og Niki Lauda gennem 1970’erne, som bød på mange interne kampe mellem de to. “Go Like Hell” er dog bygget op på AJ Baimes bog fra 2011, så den giver måske et godt afsæt for en bedre forståelse, når filmen i løbet af 2015 vil blive vist i biograferne verden over.

 

Vi sidder klar ved tasterne samt i biografstolene i 2015.

Følg os også på Facebook!

Tags: go like hell go like hell movie tom cruise brad pitt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.