fbpx

GALLERI: Den nye BMW M4 Coupé

HER ER DEN NYE BMW M4 COUPÉ 2014

M4’eren fra BMW havde vi indtil for godt og vel et år siden endnu ikke stiftet bekendtskab med før, og dog. Vi kender den nemlig som coupé-versionen af de forrige M3’ere, men det var tid til forandringer, og coupé-versionen skulle simpelthen have sit helt eget navn, og her er den så.

 

Med samme motor som den nye BMW M3 F30, en sekscylinderet TwinPower turbo 3.0-liters motor med 431 hestekræfter og 550 Nm, klarer den ligeledes 0-100 km/t på 4,1 sekunder med den optionelle 7-trins M DCT-gearkasse og 4,3 sekunder med den standard 6-trins manuelle gearkasse. Den elektronisk-begrænsede topfart på 250 km/t er uændret, og ligeledes er den forhøjede tophastighed på 280 km/t i form af køb af en “M Driver’s Package”.

 

Den nye BMW M4 Coupé er allerede blevet smidt ud som download i det splinter nye Gran Turismo 6 til Playstation 3, så har du ikke mulighed for at køre en i virkeligheden, hvilket sandsynligvis vil blive muligt i løbet af 2014, kan den altså hentes i det nævnte spil. Det fås til en pris af lige godt 350 kroner.

[nggallery id=630]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.