fbpx

GALLERI: Den nye BMW M3 2014

HER ER DEN NYE BMW M3 2014

Den splinter nye BMW M3 2014 gjorde sin debut på internettet for få dage siden, hvor den på før en egentlig offentliggørelse blev offentliggjort i form af en række billeder samt officielt udgivede specifikationer. Til ingens overraskelse blev den offentliggjort i Yas Marina-farven, som er navnet på en smart, lyseblå farve.

 

M3-modellen har siden første model tilbage i 80’erne været en eftertragtet model, og den nye M3 F30 er bestemt ingen undtagelse. Maskineriet under kølerhjelmen er en sekscylinderet TwinPower turbo 3.0-liters motor, som yder lige godt 431 hestekræfter og 550 Nm. Sammen med en vægtreducering kontra forrige model på 80 kg, klarer den med den optionelle 7-trins M DCT-gearkasse 0-100 km/t på 4,1 sekunder og 4,3 sekunder med den standard 6-trins manuelle gearkasse. En begrænset topfart på 250 km/t i begge varianter kan hæves til 280 km/t med en såkaldt “M Driver’s Package”.

 

Miljøet er der også taget hensyn til i form af en forbedring på lige godt 25% kontra forgængeren, så der er altså ingen grund til at have dårlig smag i munden.

[nggallery id=629]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.