fbpx

BMW M4 Coupé Concept – i guld?

Vi bringer: den nye BMW M4 Coupé Concept

[youtube]SiXx_KvkyGY[/youtube]

BMW har netop afsløret den nye M4 Coupé Concept forud for dens debut på Pebble Beach Concours d’Elegance i Californien.

 

Der er fra BMWs side ikke blevet givet ved dørene, da de ikke havde meget at sige om denne nye konceptbil, men det er dog tydeligt at se, at der er pillet ved eksteriøret. Her ses blandt andet nogle langt mere agressive linjer, en ny front- samt bagkofanger samt en lille bagspoiler. Det sammen med et sæt 20” alufælge, som er lakeret i et tofarvet finish. Carbon er der også nok af, hvilket ses både på frontsplitteren, taget samt bagdiffuseren. Alt i alt ligner den tildels den nye 4-Series Coupé M Performance-pakke, der blev vist i går.

 

I flere måneder har der været tale om, at denne nye M4 Coupé skulle få en 3.0-liters twin-turbo sekscylinderet motor, som producerer i omegnen af 450 hestekræfter og 550 Nm. Dette ‘gæt’ står flere medier stadig fast ved, selvom der endnu ikke er blevet fortalt noget fra BMWs side af.

 

[youtube]Sj2xW5Bm0EU[/youtube]

 

Dr. Friedrich Nitschke, CEO hos BMW M GmbH, fortæller, at “.. den nye BMW M4 Coupé Concept reflekterer BMW M-filosofien i dens ideelle form: Den kombinerer race-generne samt de ubegrænsede hverdags suitabilities i et stort emotionelt koncept. I fire generationer har BMW M3 lagt motorracing på vejene, og den nye M4 Coupé Concept står til at følge op på denne ide”.

 

Da dette er konceptbilen, må man også forvente, at den endelige produktionsudgave står lige så skarpt hvis ikke skarpere.

[nggallery id=537]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.