fbpx

Ny Cadillac Escalade lækket i promo-video

[youtube]t4jT1KjPrvg[/youtube]

Tidligere i dag kom Autoblog til at udgive en promo-video for den nye 2015 Cadillac Escalade et par timer for tidligt, hvilket egentlig ikke var meningen, hvorfor den blev taget ned fra nettet hurtigt. Dog ikke hurtigt nok til at forhindre flere medier fra at tage billeder der fra. Billeder, der altså viser den helt nye Cadillac Escalade – før tid.

 

Den nye Escalade bærer tydeligt præg af de linjer, GM-koncernen det seneste års tid har brugt i deres modeller heriblandt den nye Chevrolet Camaro og Corvette C7. Her snakker vi blandt andet forlygterne og frontgrillen. Også interiørmæssigt er der her noget at sammenligne, men i Escaladen er det noget helt andet. Det er ikke en sportsbil, hvor man er gået efter så lidt vægt som overhovedet muligt – heraf også en masse udstyr. Escaladen er en bil, som beregnet til diverse langdistanceture også, hvorfor der her er brugt ekstra tid på at få planlagt udstyrsniveauet helt ned til mindste detalje.

 

Udvendigt er det da også tydeligt at se, at det virkelig er en Escalade. Chrome, chrome og atter chrome. Chrome fælge (dog lidt små….), frontgrill og på diverse mindre detaljer over hele bilen og derfor i ægte Escalade-stil. Der mangler i følge os blot et par 24″-chrome fælge i stedet for.

 

I ægte amerikaner-stil vil den most likely blive udstyret med en 6.2-liters EcoTec3 V8-motor med lige godt 420 hestekræfter og 610 Nm. Det er dog stadig informationer, vi afventer bekræftelse på.

 

Den ægte vare bliver vist frem på en event i New York ved midnatstid.

[nggallery id=562]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.