fbpx

Galleri: 2014 Mercedes-Benz GLA offentliggjort

Galleri: 2013 Mercedes-Benz GLA offentliggjort

[youtube]9KbGfaiYSSI[/youtube]

Mercedes-Benz har i dag offentliggjort den nye 2014 GLA-model.

 

Overordnet set er det en crossover-version af den nye A-klasse, som blev vist frem tidligere på året. Den ser dog mere muskuløs ud udvendigt, men indvendigt er den stort set identisk med A-klassen. På Mercedes-Benz’ seneste modeller er det nu også til at se, at de er gået væk fra de meget lige linjer, som man fandt på de ældre modeller, hvor de nu er lidt mere runde og bløde. Det er dog ikke noget, der har effekt på bagagerumspladsen, som også er fænomenal. Det byder nemlig på 421 liter, når bagsæderne er oppe, og 836 når de er nede.

 

Motormæssigt finder vi i benzin-kategorien en 1.6-liters 156 hestes motor i GLA 200-modellen samt en 2.0-liters 211 hestes motor i GLA 250-modellen. På diesel-siden finder vi en GLA 200 CDI, som får en 2.2-liters 136 hestes motor, samt en GLA 220 CDI, som får en 170 hestes motor. Ligeledes 2.2-liters.

 

Standard køres de ud med et firehjulstræk, men man har mulighed for at opgradere til et nyt opgraderet 4MATIC-system, hvis man ønsker det.

 

GLA-klassen får verdenspremiere på IAA (International Motor Show) i Frankfurt næste måned, og den kan bestilles allerede fra november af.

[nggallery id=532]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.