fbpx

FØRSTE BILLEDER: Ny Honda Civic Tourer

Så har de første officielle billeder af den kommende Civic Stationcar ramt internettet, forud for lanceringen ved Geneve Motor Show. Billederne følger op på det tidligere teaser billede af bilen, som blev udgivet tilbage i februar.

Modellen på billedet er blot et koncept, men det skulle efter sigende ikke være langt fra den endelige produktions model. Der findes ingen informationer om bilen endnu, men den skulle gå efter at blive klassens leder, hvad angår bagagerumsplads. Det sker blandt andet med en højere og længere taglinje.

Motormæssigt vil Civic Tourer formentlig få samme udvalg, som Honda Civic Hatchback.

Honda Civic Tourer kommer på markedet inden slutningen af 2013. Og chancen for at amerikanerne får en udgave af den, er meget lille. Bilen er nemlig kun indtil videre, produceret til det europæiske marked.

[nggallery id=505]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.